Smartlog v3 » Rie fortæller om stort og småt » Alt er ved det gamle og dog...
Opret egen blog | Næste blog »

Alt er ved det gamle og dog...

4. Apr 2013 09:13, RiePigen

Som du jo nok ved, så har jeg en forkærlighed for mobiler, gadgets og andre elektroniske "debidutter". De gør simpelthen livet meget nemmere og sjove at leve, hvis du spørger mig og heldigvis er min mand enig. 

Derfor er vores hus spækket med alverdens smarte dimser og efterhånden har det vidst også taget en overhånd, så vi må snart skiller os af med noget af det.

Det seneste på gadget-ønskelisten er den splinternye Samsung Galaxy S4, som faktisk ikke engang er udkommet endnu. Samsung lancerede den for et par uger siden og jeg har allerede skrevet mig op til et eksemplar i den lokale "telefonkiosk". S4 har fået rigtig flotte anmeldelser og jeg tror at den bliver næsten ligeså god som min kæreste iPhone 5. Fordelen er blot, at det ikke er 9 ud af 10, der kommer til at have en Galaxy S4 og det sætter jeg pris på.

Jeg har tidligere haft Samsung og dem var jeg glade for! Min nuværende Nokia Lumia var jeg også glad for, da jeg købte den, men nu er glæden forsvundet lidt. Så nu bliver det dejligt med en ny, smart og funktion mobiltelefon.

Jeg er allerede begyndt at kigge på tilbehør til den og først og fremmest skal jeg have et cover. Incover har blandt andet flere smarte modeller, så det bliver nok ved dem at jeg køber det. Se bare deres udvalg af Samsung Galaxy S4 covers. Af erfaring ved jeg også at det er smart med en oplader til bilen, så det skal jeg også ud og have købt. Jeg bruger altid rigtig meget strøm, da mit arbejde kræver, at jeg snakker mange timer i telefon om dagen.

Hvad siger du til den nye Samsung Galaxy 4S?

Rigtig god torsdag derude!